Pages

First Giveaway Who Is My Bestfriend by Najihah & Sarah

Assalamualaikum :) 

Sebenarnya aku memang mau tulis satu entri pasal bestfriend aku sejak duluuuuu lagi tapi balik-balik tertangguh. Then Sarah post link GA ni kat Shoutbox aku. So,aku joinlah.hohihi. Join di sini.

Ini adalah entri GA + entri pasal my bestfriend. :)

Sahabat adalah benda yang sangat penting bagi aku selepas keluarga. 

Walaupun antara kami terdapat jurang yang besar,kami tetap SAHABAT.
Aku minat K-pop,kau tidak.

Aku gila-gila,kau sangat serius. 

Aku kuat menangis,kau sangat ego.

Aku suka tidur,kau selalu stay up.

Aku selalu mengumpat,kau selalu menasihati aku.

Kau minat Taylor Swift tapi aku tidak suka TS pun.(????)
 
Aku selalu makan banyak, kau makan sikit ja. (hehe)

Aku ketawa macam mau bergegar dunia ni tapi kau..... ketawa sikit jak.Haha

Kita memang sangat berbeza.

Tapi!!

Jurang tu tidak memisahkan kita.

Ada satu yang buat persahabatan kita kekal.

Ukhwah. 

Ia terjalin di atas jalanNya. 

^^

Kepada sahabat aku 

yang sentiasa mendengar cerita aku pasal kucing,crush,kpop yang kau tidak minat langsung,lelaki yang sangat pandai Addmath dlm kelas,jerawat,pencuci muka,make up yang membosankan kau blablabla. 

yang duduk di debelah aku di sekolah. hehe

Saranghae chinguga :) ngee 

Aku sayang kau !

(gambar yang dia selalu larang aku upload.haha.sorry Saidatul Naziah)

Tag:

LaDolce Sari
Cekk Fatyyn
Natasya Pink
Sukasuki


Kamsahamnida baca entri ini!^o^

2 000 tikus menggigit:

justablogofmine said...

okey..akan ku jawab tag anda :)

Nur Amiera said...

singgah sini :D
jom join segmen nie. Syarat mudah, hadiah menarik !!

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/quick-giveaway-by-sukka-izzah-ismail.html

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/iras-speechless-giveaway.html

jemput singgah dan tinggalkan 'lovely note' di entry nie :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html