Pages

To The Beautiful You




Sapa dah penah tengok To The Beautiful You? Best kan?



Well,citer dia sama macam cerita He's Beautiful. tapi taklah sama sangat.

Actually,cerita ni adaptasi cerita Hana Kimi tu.Apapun,aku tengah gila drama TTBU ni. Rasa macam nak masuk ja kat drama tu! merepeksss


Minho's selca time last shooting kat Genie High Shcool.Minho is the first cast in To The Beautiful You. Nama dia kat citer tu Kang Tae Joon. Kat dalam Hana Kimi,karakter dia Izumi Sano.Dia ni atlet lompat tinggi yang pegang rekod World Junior Championship. Then,dia terlibat dalam kemalangan and tak boleh lompat tinggi lagi walaupun dah sembuh.Start dari tu,dia sangat serius.Dia ni takda yeoja chingu (gf) sebab tak tertarik langsung laa konon.Dia mula ceria sejak ada Jae hee,roommate dia. 

 sedih aku tengok dia ni.!!


Sulli heroin dalam drama ni.Dialah Goo Jae Hee. Adik aku yang umur 8 tahun minat gila kat dia ni.Comel.Bila nampak Tae Joon lompat tinggi sebab dah bagi dia semangat and courage to stand up again,dia nekad nak ke Korea jumpa Tae Joon.So,dia pun potong rambut and berpakaian macam budak lelaki supaya dapat masuk sekolah budak lelaki,Genie High shcool.Roommate Tae Joon.Aku lucu sesangat time abang dia dari USA tu jumpa dia kat sekolah.. Sikit lagi rahsia dia nak terbongkar tapi Tae Joon sudah dapat tahu yang Sulli ni sebenarnya yeoja(perempuan) cuz terdengar perbualan Sulli and abang dia. Lama-lama,Tae Joon pun jatuh cinta kat dia.uuuu~~


Last is my favourite cast........Lee Hyun Woo!!!



Dia ada pergi Malaysia hari ni tapi aku tak datang sebab jauh sesangat lorh.Nama Hyun Woo kat drama tu Cha Eun Kyul.Dia ni suka buat lawak and comel tapi tak pernah jatuh cinta la konon sampai dia jumpa Jae Hee.Sedih sangat kat dia.Aku nak sangat dia dengan Jae hee.. Aikss. Rasa macam nak jadi watak perempuan kedua.Eh,beranganlah! Hahaha. Aku suka tengok hairstyle dia.lepas Jae Hee puji rambut sorang laki ni,dia terus potong rambut.Melting inside. :) Aku suka part dia nak protect Jae Hee time Budak lelaki sekolah tu tahu ada budak perempuan di kalangan diorang.



Sukanya kat dia!!I love You Hyun Woo!


Setakat tu saja  entri aku sebagai perbersih sarang labah-labah blog ni. Dah lama tak hapdet.Malas ditambah dengan tekanan exam sekarang. Wishh me luck okay ;)

Tataaa!



In love with both of 'em.



#MYIDEALBOYFRIEND haha

OMGGGG








Kamsahamnida baca entri ini!^o^

0 000 tikus menggigit: