Pages

29 Jun akan datang


Baru habis mandi sungai.tak pernah sungai sejak umur 5 tahun.sob sob sob budak sakai sekejap hahaha


Pada 29 Jun ini ,aku akan terima result mid-year test yang akan ditandatangani oleh abah. Im gonna die!!


Well,aku ada gagal 3 subjek.Tulah akibat tidak belajar betul-betul.Aku gagal subjek
Fizik,Add Math and Kimia. 

Aku kecewa la jugak dengan result aku ni. yelah kan,aku ni malas belajar.cuma tau bertweet ja. Hish,aku ni! 

Abah cakap dia akan pindahkan aku kat SMK Arshad. OMGGGG Abah,nda mau.
Aku sayang SMATS.Aku tidak mau pindah.

Tapi 29 Jun ni,apa agaknya reaksi abah nanti ar?????

okay,just a short entry :) Assalamualaikum.

Kamsahamnida baca entri ini!^o^

0 000 tikus menggigit: