Pages

Semuanya!




Rindunya kat blog!!!! how are you?? :)

Hmm,berapa minggu sudah ar aku kasi tinggal kau????? Kadang-kadang just tengok-tengok jak blog tapi malas mau hapdett.. hahah pemalas la kau nadia


Banyak benda mau cerita. aku jai talkative sejak akhir-akhir ni. haha.
Aku baru jak menghadapi exam sem I. a little bit difficult.trutamanya paper kimia.Cikgu Kimia kelas 4 Sains bercuti 3 bulan sebab bersalin.. bab yang tidak dijangkakan keluar pun ditanya time exam.. apalagi kapalaku ancurrrrr!
  Sebenarnya,aku merancang mau tukar sekolah atas beberapa sebab.

tapi kannn.........


Aku sayang betul kat sekolah tu! Aku ndak mau kasi tinggal kawan-kawan aku.Aku tidak sanggup kasi lupa semua memori aku sana.Kenangan bersama kawan-kawan,kami ketawa,nangis semua sama-sama,makan di dewan makan,kena denda sebab datang lambat kelas petang,gosip kat dorm,tunggu turn baca novel kat asrama,jumpa cikgu-cikgu yang baik hati,memori first time pakai tudung labuh,baju terbakar,dengar tazkirah kat surau and sumalah! 

yang paling penting,memori jumpa first love.. hahaha.ndak senonohla aku ni

I dunnola macammana ni. aku akan fikir masak-masak tentang keputusan aku ni.nadia,aja-aja!!


Di sini jua memori tercipta,
walau seketika terjalin kasih kita,
Mungkin di sini kita kan terpisah ,
kenangan bersama tiada ku lupa.


Assalamualaikum :'(






Kamsahamnida baca entri ini!^o^

0 000 tikus menggigit: