Pages

Segmen:We're Kpop Bloggers



Assalamualaikum and annyeong chingu(s) :)
Hari ni,aku join segmen We're Kpop Bloggers by Tieqa eonnie.Lamanya tidak join segmen hahaha and this is my first time joining segmen about Kpop.Well yeah,I am a Kpopper! :D



1-Sejak bila korang mula meminati muzik Kpop?
Time saya form 3 :)
2.Apa yang bestnya tentang Kpop yang orang lain perlu tahu?
Hmm for me ,Kpop is all about dream.I love Kpop too much dan bila aku dengar/tengok,akan sentiasa tersemat di hati aku ingin belajar betul supaya aku boleh pergi KOREA! hahaha weird? aniyo,it's not weird.It's normal right? Oh ya,satu lagi! Once you get Kpop fever,you can't cure it.never! just like me. :DD
3.Favourite artist/group
 B2ST (the beginner of my obsession) Suju SHINee So Nyu Shi Dae(Girls' Generation) 2NE1 BTOB,Boyfriend,CNBlue,2PM,2AM,Seung Gi,IU,KHJ,FT Island,Infinite,U-kiss,Infinite,A Pink,4 Minute,T-Ara,Big Bang,DBSK and banyakkkk lagii :D Malas mau tulis.Pokoknya,saya minat semua grup Kpop 

4.Siapa ultimate bias korang?
Gi Kwang B2ST (that innocent smile is killing me!)

 Lee Jeong Min Boyfriend

G.O MBLAQ


Maknae Taemin SHINee


Big Bang :)


Only him! Niel Teen Top


SungJae BTOB

he's cute! Kris EXO M

and last


Yeppeun eonnie :) Yoona SNSD

5.Antara banyak2 blog Kpop bloggers.Blog siapa yang selalu korang review?Sebab?

Okay,antara banyak2 kpop bloggers,saya suka walking kat blog sis Amoi. Blog dia best! Banyak info pasal K-Drama and cara penulisan dia pun funny and daebak :)

Saya tag semua Kpoppers yang baca entri ni ;)


okay,mengantuk! dannyeoolkkaeyo ^_____^


Kamsahamnida baca entri ini!^o^

1 000 tikus menggigit:

Nurul AtiQah said...

Thanks for joined! :)
the answer of no.2 is the best.. Memang akan ada angan2 utk pergi korea..LOL.