Pages

Big Bang Neomu neomu saranghae !!

Annyeonghaseyo !! 여보세요  :)

Siapa suka Big Bang sini? Haha, mereka ni DAEBAK kan ?? But sometimes some Big Bang's mv membuatkan aku ............................................. (losing words,kang kena penampar V.I.P baru tahu.*v.i.p nama untuk peminat Big Bang)

Tapi mereka tetap mencuri hati aku .heeeekkk 

Big Bang ada jadi tetamu jemputan Running Man(my jeongmal feberet show) dalam episode 84.heeeekkkk aku sangat excited tengok RM time tu. Mana ndaknya , sudala aku minat Running Man especially Gary oppa( oppa la kau sana,nadia hoho) , Big Bang pulak jadi jemputan. 

 Aku ndak tau mana aku mau sokong and finally,aku sokong kedua-duanya.Wahaha ! Roung 1 tu Running Man jadi winner tapi Big Bang balas dendam time round 2 and mereka seri. Pastu dorang pun baling dadu untuk mencari pemenang. 1-1 Taeyang vs Gary ... erkkkk sekali lagi aku konpius mau sokong siapa dannnn akhirnyaa aku memilih Gary oppa!! Aku sanad-sanad suka kat Gary (tangan di dada mata ke atas) ... 

However,Gary sangat careless time tu and Taeyang berpeluang cabut tag nama Gary. Gary,Gary,Gary gwaenchana ...  wahaha still cute bha dia ;)) 

so, Winner Running Man episod 85-86 is Big Bang!!

Time ni,T.O.P tak tumpukan perhatian betul.Dia sebok tengok replika kat muzium tu and Daesung pun membebel cakap kat T.O.P supaya jangan buang masa tengok-tengok muzium. Lucu 



Sasaran GD cuma Haha .Puas gila hati dia dapat cabut tag nama Haha time tu.


Dorang ni pekerja kat dalam muzium tu and free-free berpeluang jumpa Big Bang... Arghhh,jeles. Big Bang receive a lot of loving help on Running Man. -_-

When Daesung asked politely, “Did you by any chance see any members?” the workers subconsciously blurted “We saw a lot.” Throughout the episode, the female workers kept reporting toBig Bang members about the other members even though they seemed very shy to do so. -AllKpop-
Perghh.

Apapun,I love this episode! and tumpuan aku hanya ke GD. ;)


a charismatic leader of course. Tapi Gary still my number 1! hahahaha..

You love me??

Haha..hey,don't look at me like that!Not this Gary laa..(but I love Spongebob.my foreber katun muahahaha) This GARY :


nan neomu-neomu joahaeyo! Ok,merapu. Cukuplah sekadar menjadi entri pertama untuk bulan April ni. Pai pai ppyong ~~~

Oh ya! Dah beli Epop bulan ni? Covernya Big Bang !! XD 
 Layan ~~ Album ALIVE siokkk :)










Kamsahamnida baca entri ini!^o^

2 000 tikus menggigit:

purplekyu^_^ said...

hehe, neomu2 joahae jiyoung oppa~ *tetibe* hehe...

best yg second game tu...
big bang revenge....hehehe :P

Dididella said...

yup! yg second tu best! semangatnya mereka balas dendam kat running man!