Pages




Ehem,ehem..test mic..1..2.3.. 

Assalamualaikum !!!!

Hari ni,kita menjawab soalan peperiksaan level international.Eceh..Nadia jumpa segmen ni time borak-borak dengan Encik Google.Nak join,join ja kat blog yana .


1. Apakah  nama kawan baik anda?

Saidatul and Intan tapi kat asrama,semua kami kaum hawa tak kira junior atau senior pren-pren bha..:D 


2. Di mana tempat weirdest anda mempunyai tahi lalat?

Hmm..


3. Siapakah guru yang paling rapat dengan kamu?

My English Teacher,Sir Zack , Cikgu Hamzah , Ustazah Dayang Anizah and Ustaz Shamsul,cikgu yang banyak memotivasikan saya tapi beliau sudah pindah :(


4. Pernahkah anda nyanyi secara LIVE?

Hahaha..Never :P

5. Apakah bahagian badan yang anda suka?


Tangan .. ;)

6. Adakah anda suka lebih tandas awan or rumah? 

Opkos la tandas rumah .. 

7. Apakah bakat pelik yang anda ada? 

Sayalah Penghakis Penutup Pen yang baik :)

8. Adakah anda mempunyai lesung pipit?


Nae! 

9. Apakah perisa kegemaran anda? 

Perisa Yam and Mint . Joa <3

10. Pernahkah anda diikat gara-gara degil?

Pernah,dalam mimpi! kkkkk :D Time kecik-kecik ,ummi kata sayalah yang paling nakal and hiperaktif tapi ummi tak pernah ikat saya.Rotan kat tangan pernah.hehehe.


11. Apakah perkara terakhir yang anda pernah tunaikan ? 

Tunaikan harapan ummi n abah dengan mendapat 9A.

12. Adakah anda mempunyai lesen?

I wish so!

13. Pernahkah anda terfikir bahawa awan tuh pejal dan boleh duduk?


Haha..Impian time kecil dulu.Ya,memanglah pernah.Berangan mau naik   
helikopter then lompat atas awan.Manatau jumpa manusia yang hensem macam Wu Chun Fahrenheit bawa balik turun bawah .HAHA .*buatmukacomel(eww)* 

14. adakah anda  keras kepala?

Yeahh,sometimes.. Kalau I tengah keras kepala,mesti you pun rasa macam nak ........... whatsoever tapi most of times I baik.KONON :D

15.jenis  kasut yang anda suka? 

BALLY SHOES . ILOVEYOUTOOMUCH !!!! 


16 Adakah anda pernah ke muzium? 

Hmm..once. 

17. idola anda

..............................................................................................
Everyone knows.Our Prophet is the best idol.



18. binatang paling benci?

Lipasssss , I Hate You! :D Geli tengok natang tu merayap and meninggalkan bau yang kurang menyenangkan. You know what,natang tulah yang aku selalu jumpa every minute kat hostel.So,apalagi? Opkoslah dia mau masuk loker yang macam rumah tarzan dekat hutan.No choice,you kena kemas loker you setiap hari untuk memastikan benda coklat berkaki duabelas empat tu tidak masuk loker or you'll cium bau lipas.No more bau baju downy yang mengharumi loker you,yang ada cuma LIPAS bertempiaran lari daripada habis dilenyek dek penyapu. 

19. Adakah terdapat satu tempat anda ingin nak pergi? 

Sebenarnya,bukan satu ja.Ada banyak! tapi let me tell you somethin'.
Kat sekolah aku,ada satu tangki yang tinggi mengalahkan gunung Kinabalu(kiddin) and pondok yang diberi nama Pondok Merdeka.Kalau naik tangki tu,korang dapat tengok seluruh pelusuk dunia.Begitu juga pnodok merdeka.Hiperbola cehh.Tapi itu sudah menyalahi peraturan sekolah but who cares.Sebelum graduate form 5,tangki itu akan menjadi milik aku!(ketawa jahat) 

20.suka belog yana yani tak?

Hmm..Sebenarnya,nilah kali pertama menjejakkan kaki kat blog akak yana ni.But my first impression,hmm not bad.Kemas. :)


Merapu sekejap. Pendrive aku baru ja minta diformat.Geramnya,drama dalam tu belum lagi save kat laptop.Tetiba pula meragam. T_T Nasib baik tiada kerja rumah,kalau tidak tekanan mega aku dibuatnya.Begini nanti rupa aku :







Kamsahamnida baca entri ini!^o^

another silly comeback

Hello,hye,annyeong :)


   Aku muncul lagi setelah membiarkan blog ini berlumut hijau+hitam . Lama gila tidak update blog.Sebenarnya,aku tekanan bha ni.Luckily,holiday comes and I got such a lot of things to do.Melepaskan tekanan dan buat pertama kalinya,aku tidak  bawa buku balik rumah.





   At shcool,aku melalui hari Khamis dan Jumaat yang amat mengecewakan aku.Teringat kata-kata guru Mathematics hari tu.Seriously,aku tidak pernah rasa begitu 'down' .. Aku kecewa dengan diri aku sendiri,aku tipu diri aku.What should I do? Bingung.


   Apapun,my mum bought me a new MP3.a red one. Sebelum balik tadi,aku try try snap gambar guna DSLR kawan.Suka dengan kamera dia.Tak ingat jenis apa tu. K, just a short entry. Hahaha.. Yang penting ada kan? :) Cukuplah sekadar membersihkan keheningan malam di blog aku ni.Eceh.. Mengantuk ,tataa ! Assalamualaikum...




Kamsahamnida baca entri ini!^o^