Pages

#Day 8 - 10 of your favourite songs




Hari ke 8 . Balik-balik aku tangguhkan hari ni sebab mood blogging takda.


Kali ni pasal 10 lagu kegemaran aku .Sebenarnya ,aku ni seorang yang cepat bosan. Mula-mula suka tapi bila dah dengar beribu kali,memang telinga tepu sudah.-_- Bila dengar balik,rasa macam "urgh !".So aku akan list 10 lagu yang aku suka this moment.Semuanya lagu Korea .




#1 - Sarang In Ga Yo -Princess Hours ost


#2 - In Heaven - JYJ


#3 - You're so beautiful - Junsu JYJ (Scent Of A Woman OST)






#4 - I'll Be There - Boyfriend




#5 - Tick Tack - U-Kiss




#6 - Mr Taxi - Girls' Generation


#7 - Candy - Boyfriend


#8 - Because To Me It's You - Hyorin SISTAR (Glory Jane OST)



#9 - Geudaeraesoh Komaweoyo - The Queen Returns OST 


#10 - Three Bears (lagu yang si Han Ji Eun nyanyi kat Full House)


Banyak lagi tapi aku bagi sepoloh ja . K , dah 1.40 a.m .. Off to bed !


Annyeong :)




Kamsahamnida baca entri ini!^o^

2 000 tikus menggigit:

Anonymous said...

lagu u-kiss tick tack tu jepun lah.. bukannya korea -_-

Dididella said...

@Anonüümne memangla,tp yg nyanyi tu orang korea.so,let it be la.