Pages

Akhirnya aku dapat rest dengan baik !



Bunyi title kat atas tu macam aku dah mati kan ? XD


Sebenarnya ,maksud title kat atas tu aku dah terima result PMR . Result biasa-biasa ja tapi ibu-bapa aku sangat happy .


Alhamdulillah ,Allah dah baik sangat kat manusia macam aku yang banyak sangat buat dosa .Dia sentiasa berikan yang terbaik buat hamba-hambanya. Segala puji bagiNya . 












  And simply thank you to my parents for giving me motivation and support non stop,teachers for teaching me,giving me knowledge until I gained that success and for my friends ,the 3 sahabat ,I love you girls ! Thank you for being there when Im in such  painful,sad,happy and everything! For giving me motivation when I did'nt ever thought that I would get that 9A's . Infinite thanks :) #reallymeant


Aku sangat senang hati melihat ibu bapa aku yang sangat gembira.


Result yang aku pun sendiri tak jangka. Sebelum ni target 6A ja.Alhamdulillah .




Aku harap aku boleh buat yang terbaik lagi SPM nanti.. 


okayy , chow. Wasalam .




Btw,aku form 4 next year ! XD

Kamsahamnida baca entri ini!^o^

1 000 tikus menggigit:

Miza Child said...

WOW nad . That's awesome . 9A , btw . I know that u can ! sehhh ~ 9A tuuuu <3