Pages

lamanya aku tak hapdet blog ni !!

                                                

Hallo readers yang comel ,

    akhirnya dapat jugak aku balik rumah . 5 minggu kat asrama sememangnya sangat menyeksakan . aku balek-balek HOMESICK! however , aku happy la juga  , why ? sebab PMR dah abes ! wahaha , Bahasa Arab merupakan paper yang terakhir aku jawab . Harap-haraplah result aku excel nanti .. amin.....

    eh ! korang apa khabar ? aku baik(tak tanya pon) . Dah 2 bulan aku tak hapdet blog . Latest entri pun dah lapuk .. baik buang dalam tong sampah. Aku rindu sangat kat blog ni, tapi takda masa nak luangkan masa dengan 'kekasih gelapku' ini. Koh,koh,koh !(batuk yang dibuat-buat) tonsil aku ni menjadi-jadi. ehem, sebenarnya banyak aku nak cerita kat blog ni. Lepas PMR hari tu, aku ikut Pasca PMR SMATS 2011. Aktiviti pertama is Ujian Segak. Punyalah aku geram dengan aktiviti ni .. buat tekan tubi la,Ringkuk separa la,naik turun bangku la , macam2! tapi ujian tu dah habis kelmarin! Wuhuu !!(melompat macam monyet) 

   Then,kitaorang ada pembahagian kumpulan. Aku berada dalam kumpulan 1 aka group Cendawan.Tetiba pulak aku jadi cendawan(pakai kostum mushroom yang comel)! next ,ada kuiz Sains .Hehe . I got such an excitement yesterday. Kuiz tu memang BEST!
                                                    (aku gembira sangat la kelmarin ! hihihihihihi)

Dahlah ! Tutup topik Pasca tu. Seperti biasa, aku akan drop by kat pebret blog aku , blog cik epal. Aku suka current entry blog tu .Cik epal dah pergi kat wedding Norman and Memey .Congrats ya,Norman and Memey .. walaupun aku tak berapa suka tengok korang berdua ni . Moga-moga berbahagia sampai ke anak cucu yee..Jangan dok cerai lagi. 

 Nanti aku akan update blog lagi. Esok aku akan pulang ke hostel yang kiut tu .k la,babai !

Kamsahamnida baca entri ini!^o^

0 000 tikus menggigit: