Pages

unknown


Annyeong semua !! Dah lama tak update blog .... Sibuk akhir2 ni di sekolah.Ada  kerja kursus yang belum siap padahal minggu depan hantar dah..penyakit malas menyerang..hehe..Korang semua apa kabar ? aku baik saja ... sebenarnya aku dah balik ke rumah kelmarin tapi takda masa nak jenguk blog yang dah bersarang ni ... waktu BM kelmarin , cg Kamil buat PLBS .. kami semua dah buat minggu2 yang lalunya kecuali 5 orang putera kayangan and 2 orang puteri kelas kami..haha .. ingat pulak tym PLBS kumpulan aku .. membaca sambil tengok teks .. cikgu tak sedar pun.. ada pulak PLBS tgk teks ...lol..2 orang tu , si Dila and 3rd soulmate aku,atul... Dorang wat forum sal cinta ... topik yang sangat pelik ..apapun,well done ! suma kwan2 aku kat kelas mendengar forum dorang dengan teliti..bukannya cam PLBS kami..MEMBOSANKAN..tapi tym tu,aku tak dengar sangat..im in my own world..yang lain2 semuanya sibuk menanya soalan,memberi pandangan tapi aku tak bising seperti biasanya..bila ckap pasal cinta,first thing comes on my mind is my first love..tulah aku diam saja...crush aku tu dah terbang jauh..kat sarawak..huahuahua..sedihnya..gudaega itgie dora ol yonggireul naeyeotjyeo..You the one always in my heart...hehehe....dia bukan boypren aku tw ! dia tak tau pun aku heart dia...haha...dah2!taknak cakap ar pasal dia..aku tengah dalam proses melupakan dia ni..doain ya temen2...Aku baru ja walking kat blog kak lyssa tu...cepatnya follower bertambah..dah 11k+ ! kongrats2..ari ni, abang aku pulang dari matrix..rindunya dengan dia...hehe...aku takyah la masak lagi kat rumah,biar dia yang masak..kakkaka...aku sedang tengok Imani Collections ni..aku nak beli shawl..korang,cuba korang tengok kat patung pmpuan yang dorang guna tu...cantik kan??cam manusia yang real tu..k la, aku nak out..sakit belakang dok lama sangat kat dpn lappy..dahlah degree mata aku bertambah...haish...wasalam..
Kamsahamnida baca entri ini!^o^

0 000 tikus menggigit: