Pages

7 alasan kenapa remaja ingin mempunyai kekasih

Korang nak tahu kenapa remaja sentiasa ingin mempunyai girlfriend atau boyfriend ? sebab-sebabnya di bawah :) (eh ! senyum sekit !)

1 . Untuk membuktikan ada yang nak kat dia .

well,kalau ada hubby/honey tu menandakan ada yang nak laa tu . tul tak ?

2 . Untuk membuktikan dia itu normal

3 . Untuk motivasi belajar (huh?what the hell is this? joking .)

yalah kan ?walaupun jarang,tapi saya selalu dengar macam tu .bila tengok si dia , semangat belajar makin tinggi . MOTIVASI BELAJAR :)

4 . Ikut trend

ewah ! trend ya ber'cinta'ing ne ? mesti ada yang macam tu kan ? supaya tak ketinggalan zaman . nak si dia jadi subjek kat wall facebook ke ?

5 . Supaya tidak sunyi

6 . Untuk membuktikan yang dia tu cantik/hensem

menurut hasil kajian Dr Nadia , kalau ada yang mencintai beerti dia tu ada rupa . huhu .

7 . untuk menunjukkan yang dia sudah mengenal CINTA

tu adalah 7 alasan kenapa remaja ingin mempunyai kekasih . Mungkin ada sebab lain remaja ingin ada kekasih . well , kalau korang remaja ,mana satu alasan korang nak guna ? hehe !


p/s aku suka dengan lagu What the Hell-Avril lavinge(jangan tengok video tau,tak baik untuk mata dan hati..hihi)






Kamsahamnida baca entri ini!^o^

0 000 tikus menggigit: